Groepenkast uitbreiden in Eindhoven?

Heeft u last van een acute stroomstoring, of van kortsluiting in uw groepenkast? U wilt uiteraard dat dit ongemak spoedig is opgelost. FB Services is u hierbij in Eindhoven en omgeving graag van dienst. Heeft u vaak last van een overbelasting van uw groepenkast? Misschien is het nodig om deze opnieuw van bedrading te voorzien of, in het geval van een oude stoppenkast, in zijn geheel om te bouwen tot een moderne groepenkast.

Het is vaak ook goed om, bijvoorbeeld in een oud huis, voor een extra groep aanleggen te kiezen. Tegenwoordig hebben huishoudens meer elektrische apparaten in huis dan vroeger. Daarom is het verstandig om de groepenkast te moderniseren. Voor hulp kunt u bellen naar 0492 - 21 31 09 of vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier.

Veiligheid voorop

Voorkomen is beter dan genezen. Zorg er daarom voor dat uw groepenkast en elektrotechnische installaties in een uitstekende conditie verkeren. Als onze elektriciens uw installaties keuren, dan kijken ze kritisch naar de aspecten die uw veiligheid of comfort hinderen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan brandgevaar of kortsluiting. Aan de hand van een zorgvuldige inspectie stelt onze elektricien graag samen met u een plan op, om deze problemen te verhelpen. We kunnen bijvoorbeeld de groepenkast uitbreiden of vervangen. Ook kunnen we een aardlekschakelaar aansluiten.

Meer weten over de vele mogelijkheden? Bel ons dan op 0492 - 21 31 09, of vul het contactformulier op deze website in. Wij staan in de regio Eindhoven voor u klaar!