Krachtstroom aanleggen in Eindhoven

Overweegt u krachtstroom voor uw woning of bedrijf? In de regio Eindhoven kunt u hiervoor terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij zijn al vele jaren actief als elektricien. Dankzij onze uitgebreide kennis en kunde zijn wij expert in krachtstroom aansluiten. Ook voor u staan we met plezier klaar! We zijn te bereiken via 085 - 106 1600 en via het contactformulier.

Krachtstroom: wat is dat?

Krachtstroom is geen speciale soort elektriciteit, zoals sommige mensen denken. Het is precies dezelfde elektra, met als verschil dat deze stroom op een andere manier wordt geleverd. Bij normale stroom gaat het om een aansluiting van 230 volt, bij krachtstroom heeft u te maken met 230/400 volt.

De elektriciteit wordt aangesloten tussen een 3 fase aansluiting en een nulaansluiting. De spanning tussen de fasen is ongeveer 400 volt, en tussen de nul en de fase gaat het om 230 volt. Hierdoor kan krachtstroom voor meer energie zorgen, en dat is bijzonder handig voor zware elektrische apparatuur. Niet alleen de bedrijfswereld en in het theater, maar ook voor particulieren. Bijvoorbeeld als u een jacuzzi overweegt. of wanneer u een inductiekookplaat aansluiten wilt.

Neem contact op met de door ons aangedragen professional

Twijfelt u nog of u voor krachtstroom wilt kiezen, en wenst u meer informatie? Of bent u al overtuigd door de vele voordelen? In beide gevallen kunnen we u van dienst zijn. Neem contact met ons op. Dat kunt u doen door te bellen naar 085 - 106 1600. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen. Krachtstroom aansluiten? In Eindhoven en omgeving kunt u op ons rekenen!