Direct een elektricien nodig in Eindhoven? Bel 0492 213 109 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Helmond

Groepenkast uitbreiden Eindhoven

Zou u een extra stroomgroep willen hebben vanwege het gebruik van veel zware apparatuur of problemen met de bestaande verdeling? Er zijn genoeg motieven om de groepenkast te laten aanpassen. Bij FB Services is de uitbreiding van uw groepenkast in Eindhoven snel, voordelig en vakkundig geregeld; dé expert in groepenkasten waar u op kunt bouwen.

Extra groepen aanleggen Eindhoven

Als u meer zware apparaten, zoals een koelkast, droger of verwarmingsapparatuur, wilt aansluiten, kan dit de bestaande stroomgroepen belasten. Ter voorkoming van kortsluiting en overbelasting kan het nodig zijn om een extra groep te installeren in deze situatie. Bij het installeren van zonnepanelen is het noodzakelijk om een extra groep aan te leggen.

Het aanleggen van een extra groep in Eindhoven als onderdeel van het aanpassen of verbeteren van uw woning kan verstandig zijn. Het is essentieel om te onthouden dat er hooguit vier groepen aangesloten kunnen worden op één aardlekschakelaar. Een extra klus kan zijn om ook een aardlekschakelaar te plaatsen.

Is er behoefte aan extra groepen of wilt u deskundig advies inwinnen hierover? Bij FB Services zit u goed! Onze deskundige elektromonteurs hebben alle vereiste expertise omtrent groepenkasten en zijn in staat u van de juiste assistentie te voorzien.

Heeft u vragen over de beschikbare opties, de noodzaak en de kosten? Aarzel niet om contact op te nemen met FB Services. Bij vragen of opmerkingen nodigen wij u uit om een bericht achter te laten via het contactformulier op de website. Ons team staat voor u klaar om uw aanvraag te beantwoorden. Wilt u graag bellen? Dat is zeker mogelijk! Voor directe contactmogelijkheden, bel 0492 213 109.

Bent u op zoek naar een elektricien? In Eindhoven en de omliggende regio kunt u vertrouwen op FB Services

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn genoeg redenen waarom het uitbreiden van de groepenkast in Eindhoven geen overbodige luxe is. Kookt u al op inductie, maar wilt u ook een ruime Amerikaanse koelkast aansluiten? Mogelijk komt het voor dat de keukengroep niet meer alle keukenapparatuur van stroom kan voorzien.

Een andere reden om uw groepenkast uit te breiden kan zijn dat er veel stroom wordt verbruikt in uw huis. Een veelvoorkomend voorbeeld is het gelijktijdig gebruik van een televisiescherm, een muziekinstallatie en verscheidene (spel)computers op dezelfde stroomgroep. Als er veel apparaten gelijktijdig worden gebruikt, kan het uitbreiden van de groepenkast helpen om uw stroomnetwerk te ontlasten.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Afhankelijk van uw verbruik en de huidige groepenindeling, bepaalt u het juiste aantal stroomgroepen dat nodig is in uw woning. In veel huishoudens vind je een stroomgroep die specifieke ruimten bedient. In hedendaagse woningen met tal van zware apparaten zullen problemen zich snel manifesteren, bijvoorbeeld in de wasruimte of keuken.

Het is lastig om vooraf te weten hoeveel groepen goed zijn voor uw huis. Ook de grootte van uw huishouden kan van invloed zijn op het aantal vereiste stroomcircuits. Bij een groot huishouden zijn op diverse plekken in huis snel meerdere apparaten tegelijk in werking.

Onze deskundige monteurs zijn er om u te adviseren en te assisteren bij het bepalen van het juiste aantal groepen. Wij assisteren u graag bij het efficiënt verdelen van stroomgroepen aangepast aan uw specifieke behoeften. Met onze service bent u verzekerd van een onafgebroken stroomtoevoer.

Laat uw groepenkast uitbreiden door FB Services

Voor al uw elektra werkzaamheden is het aan te raden om een professionele elektricien in te schakelen. Met een specialist die ervaren en deskundig is, bent u verzekerd van een veilige installatie en een perfecte werking. De expertise en vakmanschap van de monteur van FB Services zijn schakelt u gemakkelijk in.

Bent u op zoek naar hulp bij het uitbreiden van uw groepenkast in Eindhoven? Wij helpen u graag op de juiste manier. Bij FB Services zijn onze monteurs snel beschikbaar om uw wensen serieus te nemen en direct actie te ondernemen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0492 213 109 of gebruik te maken van het contactformulier op onze website.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Het komt weleens voor dat u erg zware elektronische apparatuur in huis wenst te hebben. Denk maar aan een inductiekookplaat, een eigen sauna of een oplaadpunt voor een elektrische auto. Deze installaties zijn beduidend zwaarder dan standaard apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Bij het aansluiten van deze apparatuur is het van belang om niet alleen een extra groep te installeren in de groepenkast. Het correct laten werken van een inductie kookplaat van hoge kwaliteit vereist krachtstroom. Voor het aanleggen van dit soort apparatuur kunt u ons inschakelen om krachtstroom aan te leggen in uw woning.

Veel gestelde vragen

Is het toegestaan om de groepenkast te vergroten?

Indien er meer energie nodig is in uw huishouden, kunnen er extra groepen worden geïnstalleerd. Er zijn situaties waarin het raadzaam is om de groepenkast helemaal te vervangen.

Zou u zelf een extra groep kunnen aansluiten?

Zonder de benodigde kennis en ervaring loop je grote risico's bij elektriciteitsklussen. Voor uw eigen veiligheid in huis wordt het ten zeerste afgeraden om dit te doen.

Wat is het hoogste aantal groepen dat je mag monteren in de groepenkast?

Een groepenkast mag maximaal 12 groepen hebben. Er mogen maximaal 4 groepen worden gemonteerd per hoofdschakelaar in de groepenkast.

Kunt u een aantal voorbeelden geven van zware elektrische apparaten?

Het is verstandig om zware elektronische apparaten op aparte groepen aan te sluiten voor een veilige installatie. Voorbeelden zijn de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, een droger of een oven.


Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 109

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter