Direct een elektricien nodig in Eindhoven? Bel 0492 213 109 Of vul het formulier in

Over elektriciteitskeuringen Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Helmond

Over elektriciteitskeuringen

In de woning van het moderne huishouden is een goed stroomnetwerk een ware levensader. Het lijkt bijna onmogelijk om je een leven voor te stellen zonder elektriciteit, van koelkasten tot beeldschermen. Een goede werking en efficiëntie van de achterliggende installaties zijn van essentieel belang.

Een ononderbroken elektriciteitsvoorziening vereist nauwkeurig onderhoud en regelmatige controles. Het startpunt voor onderhoud en controle zijn elektriciteitskeuringen. Onze gespecialiseerde elektriciens van FB Services weten hoe ze uw elektrische installaties kunnen doorlichten en beoordelen.

Keuring elektrische installaties: waarom?

Door regelmatig te laten controleren of uw elektrische installaties goed functioneren, verkleint u het risico op brand en andere elektrische gevaren die kunnen optreden. Het gevaar op brand en andere elektriciteitsrisico's wordt aanzienlijk verminderd door inspecties uit te voeren. Regelmatige keuring van de elektra in Eindhoven is absoluut noodzakelijk; het is nooit onnodig.

Bij verhuizingen worden keuringen van elektrische installaties vaak aangevraagd in de praktijk. Bij oudere woningen willen mensen die willen kopen of verkopen vaak zeker weten dat de elektrische installatie in orde is. Een deskundige elektricien kan deze kwestie onderzoeken.

Toch moeten niet alleen woningen af en toe worden gecontroleerd op elektrische installaties. Zakelijke installaties keuringen zijn van eminent belang. Voor bedrijven geldt een reeks strikte regels die regelmatige inspecties vereisen.

Soorten keuringen

Vaak worden twee keuringen benoemd; de NEN- en SCOPE-keuringen zijn daarvan voorbeelden. Er zijn verschillende types keuringen; de NEN-keuringen en SCOPE-keuringen zijn onderverdeeld in diverse inspecties. Gewoonlijk wordt er gebruikgemaakt van een nummer om aan te geven waar de inspectie specifiek op gericht is.

Schakel FB Services in voor uw elektriciteitskeuring

Heeft uw woning of bedrijfspand een keuring nodig? U bent altijd welkom bij de elektriciens van FB Services voor advies en keuringen. Voor het keuren en verbeteren van uw elektrische installaties staan wij tot uw beschikking.

Heeft u vragen en wilt u ons spreken? Bel dan naar 0492 213 109. Tevens is het mogelijk om een bericht in te vullen in het contactformulier op de website. Een medewerker zal spoedig contact met u opnemen over uw aanvraag.

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 109

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!