Direct een elektricien nodig in Eindhoven? Bel 0492 213 109 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Helmond

Kortsluiting Eindhoven

Is er kortsluiting geweest bij u thuis? Waarschijnlijk wilt u dat dit snel wordt gerepareerd. De dag door moeten komen zonder stroom is immers niet gemakkelijk.

Wanneer u weer stroom nodig heeft, schakel dan de storingsdienst van FB Services in voor een snelle oplossing. Als u hulp nodig heeft met het oplossen van het probleem, staan onze monteurs voor u klaar. Snel een elektricien nodig? Bel met 0492 213 109 en wij komen direct naar u toe.

Kortsluiting Eindhoven snel verholpen

Een spoedige afhandeling van kortsluiting in Eindhoven is cruciaal. Vooral bij cruciale stroomgroepen, zoals die van de keuken en verwarming. Aarzel daarom niet en neem gelijk contact op met FB Services.

Ons team van elektriciens doet er alles aan om u zo snel mogelijk bij te staan bij het vinden en verhelpen van het probleem. Geen lange stroomonderbreking voor u, onze storingsmonteurs zijn onderweg om ervoor te zorgen dat dit snel wordt opgelost. Neem direct contact met ons op via 0492 213 109, we kijken gelijk wat we voor u kunnen betekenen.

Indien door drukte onze hulp niet snel genoeg beschikbaar is, Een medewerker staat telefonisch klaar om kosteloos mee te zoeken naar een passende oplossing! Zo kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat alle stroomvoorzieningen het zo snel mogelijk weer doen.

Stekkerproef

Wanneer er stroomuitval optreedt in een deel van de woning, kan een specifiek apparaat soms de boosdoener zijn. Bespaar geld door zelf een stekkerproef uit te voeren en direct het probleem op te lossen zonder een elektricien in te schakelen. Hier kunt u alle details over deze werkwijze vinden.

Spoeddienst van FB Services

Bij kortsluiting, stroomuitval en storingen zorgen wij met onze spoeddienst van FB Services voor directe hulp. Altijd verzekerd van de snelste service bij spoedgevallen dankzij onze monteur die onderweg is. Indien het ons door drukte niet mogelijk is om op tijd ter plaatse te zijn, zal een medewerker u telefonisch assisteren bij het vinden van een alternatief.

Voel u vrij om contact op te nemen via 0492 213 109 om hulp te krijgen voor uw probleem. Mocht het wat minder snel hoeven of u kunt niet bellen, vul dan het contactformulier in. Vertrouw op FB Services voor de aanpak van uw elektra problemen.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

Kortsluiting kan door diverse problemen in het elektrische circuit ontstaan. Een reden die veel voorkomt is bijvoorbeeld een apparaat dat defect is en de groep doet uitvallen. Door een stekkerproef uit te voeren, kunt u ontdekken welk apparaat de oorzaak is van het probleem.

Het is mogelijk dat overbelasting kortsluiting veroorzaakt. Door meerdere apparaten tegelijkertijd op dezelfde groep aan te sluiten, kan het stroomnetwerk overbelast raken en uitvallen. Dit probleem is simpel op te lossen door een van de apparaten op een andere groep aan te sluiten.

Veel gestelde vragen

Wat wordt er precies bedoeld met kortsluiting?

Een elektrisch circuit kampt met kortsluiting als de weerstand extreem laag is. In huis treedt kortsluiting meestal op door twee elektrische draden die elkaar raken in een beschadigde kabel.

Hoe vind ik in welke ruimte de kortsluiting is ontstaan?

Als u onderzoekt welke groep niet meer werkt, krijgt u een idee waar de kortsluiting zich heeft voorgedaan. Daarna kunt u een stekkerproef uitvoeren om het defecte apparaat te lokaliseren.

Kan kortsluiting leiden tot ontvlamming?

Als er sprake is van kortsluiting, kan er veel warmte ontstaan in de elektrische bedrading. Deze warmte kan gemakkelijk aangrenzende materialen zoals doek, papier of stof in brand zetten.


Gerelateerde pagina's

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 109

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter