Direct een elektricien nodig in Eindhoven? Bel 0492 213 109 Of vul het formulier in

Rookmelder plaatsen Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Helmond

Rookmelder plaatsen Eindhoven

Waarom rookmelder plaatsen?

De Brandweer adviseert het plaatsen van rookmelders, omdat deze levens kunnen redden. Zodra de rookmelder begint te loeien, heeft u slechts drie minuten de tijd om te ontsnappen. Het is verplicht om rookmelders te hebben op elke verdieping in huis. Ze gaan gemiddeld tien jaar mee.

Als je rookmelders plaatst, kun je daadwerkelijk mensenlevens redden wanneer er brand uitbreekt. Plaats zelf eenvoudig de meeste rookmelders dankzij de sterke plakkers die eraan bevestigd zijn. Er bestaan verschillende types en prijscategorieën voor rookmelders. Welke variant je ook selecteert, ga altijd voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Met het slapen uw reukorgaan wordt uitgeschakeld, waardoor u geen rooklucht kunt waarnemen?
  • Met het slapen wordt uw reukzintuig uitgeschakeld en kunt u geen rook waarnemen?
  • Moeten op elke verdieping in huis rookmelders worden geplaatst sinds 1 juli 2022?

Bent u op zoek naar een elektricien? In Eindhoven en de omliggende regio kunt u vertrouwen op FB Services

De beste plek voor een rookmelder

Vergeet niet rookmelders te plaatsen in de hal en op de overloop. Dit is vaak de route om te vluchten bij brand. Het is nog beter om te gaan voor gekoppelde rookmelders en deze ook te bevestigen in de keuken en de slaapkamers. Als je een open haard of kachel in de woonkamer hebt en je gebruikt de garage aan huis voor het opladen van je e-bike of accu, is het van groot belang om een betrouwbare rookmelder te hebben die je tijdig waarschuwt bij eventuele onregelmatigheden.

Onderhoud aan rookmelders

Geeft de rookmelder een signaal af zonder rook of brand in de omgeving? Als de rookmelder onverwachts afgaat zonder aanleiding, is onderhoud nodig. Ga na of de batterij eventueel moet worden vernieuwd en maak de rookmelder schoon met een doek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Eindhoven

Laat de professionele installateurs van FB Services de rookmelders in uw woning op de juiste plek plaatsen. Schakel de experts van FB Services in om de rookmelders op de juiste manier te laten plaatsen. Indien u vragen heeft, kunt u ons bereiken op 0492 213 109 en deze aan ons stellen.

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 109

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!