Direct een elektricien nodig in Eindhoven? Bel 0492 213 109 Of vul het formulier in

Verduurzaming in Eindhoven

Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Helmond

Met welke verduurzamingsopties kan FB Services helpen?

Om je huis duurzamer te maken, zijn er verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Een elektricien kan je helpen bij de installatie van veel van deze opties. Verduurzamingsopties zoals een elektrische kookplaat, zonnepanelen, een laadpaal of led-verlichting kunnen in je huis worden geïnstalleerd. Voor het installeren van deze verduurzamingsopties moeten er soms aanpassingen gemaakt worden aan de groepenkast.

Het is mogelijk om geld te besparen door bepaalde onderdelen in je huis duurzamer te maken. Het besparen van geld op de energierekening is mogelijk door het plaatsen van een elektrische kookplaat in plaats van een gasfornuis. Bij een gasfornuis wordt er veel gas verspild, terwijl het rendement van een inductiekookplaat varieert van 80% tot 90%.

Aanpassingen nodig?

Is het nodig om de groepenkast aan te passen of hebben we krachtstroom nodig? Voor persoonlijk advies over wat het beste bij uw situatie past, kunt u rekenen op de expertise van FB Services. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons bereiken op 0492 213 109.

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 109

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!