Direct een elektricien nodig in Eindhoven? Bel 0492 213 109 Of vul het formulier in

Groepenkast Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Helmond

Groepenkast Eindhoven

Overweegt u om uw groepenkast in Eindhoven te laten vervangen of uitbreiden? Het is mogelijk dat u al een wat ouder type heeft of dat u recentelijk nieuwe elektronische apparatuur heeft aangeschaft. Beide zijn een goede reden om uw groepenkast aan te pakken.

Wij staan voor u klaar om u hierbij te ondersteunen, als de elektriciens van FB Services. Bel ons op 0492 213 109 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Dan zullen wij zorgen voor een veilige en uitstekend werkende groepenkast.

Waarom een groepenkast vervangen in Eindhoven?

De twee meest voorkomende redenen dat mensen een groepenkast laten vervangen zijn veiligheid en gebruiksgemak. De gemiddelde levensduur van de meeste groepenkasten ligt ongeveer rond de 15 tot 20 jaar. Wanneer de groepenkast verouderd is, zult u sneller ongemak ondervinden en kan er een potentieel onveilige situatie ontstaan.

Ingebrande schakelaars of een aardlekschakelaar die dienst weigert zijn geen ongewoon verschijnsel. Dat zou brand kunnen veroorzaken en voor andere levensgevaarlijke situaties kunnen zorgen. Maar er is nog meer.

Omdat er steeds meer en sterkere elektrische apparaten gebruikt worden krijgt een oudere groepenkast het moeilijker. Als er meerdere apparaten uit eenzelfde groep op hetzelfde moment worden gebruikt kan dat tot overbelasting leiden. Wat er toe leidt dat er met enige regelmaat stoppen uitslaan.

Bent u op zoek naar een elektricien? In Eindhoven en de omliggende regio kunt u vertrouwen op FB Services

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Eindhoven?

Als er enkele groepen overbelast zijn hoeft dat niet te betekenen dat de groepenkast direct vervangen moet worden. Vaak kan er ook worden gekozen voor het uitbreiden van de huidige groepenkast. Als dat het geval is, voegen we een of meerdere groepen toe.

Door deze aanpassing wordt de stroom gelijkmatiger over de groepen verdeeld. En wanneer u een grootgebruiker als een sauna of een jacuzzi aanschaft kan hier een aparte groep voor worden aangelegd. Eenzelfde mogelijkheid bestaat wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om over te stappen op elektrisch koken.

De functie van een groepenkast

Ieder pand en elke woning heeft een groepenkast. Dit is waar de elektriciteit het huis binnenkomt en vervolgens over het huis wordt verdeeld via verschillende groepen. Elke groep voorziet dus een deel van de woning van stroom.

Als er van dezelfde groep op een gelijktijdig moment meerdere apparaten worden gebruikt kan er overbelasting optreden. Als er sprake is van kortsluiting of overbelasting bij een bepaalde groep schiet de groepstop uit. En mocht dat niet gebeuren, de aardlekschakelaar. Het is een veiligheidsvoorziening die ervoor zorgt dat er geen ernstige problemen ontstaan bij overbelasting.

Contact met FB Services voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Eindhoven

Wilt u het risico op gevaarlijke situaties terugdringen door uw verouderde groepenkast te laten vervangen? Is het verhogen van het gebruiksgemak van uw elektrische apparaten door de groepenkast uit te breiden een wens van u? Hiervoor kunt u in Eindhoven terecht bij FB Services. U kunt ons bereiken op 0492 213 109 en via het contactformulier.

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 109

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!