Direct een elektricien nodig in Eindhoven? Bel 0492 213 109 Of vul het formulier in

Stroomstoring Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Helmond

Stroomstoring Eindhoven

Ervaart u een stroomstoring in Eindhoven en heeft u direct hulp nodig? In geval van nood zijn de elektriciens van FB Services snel ter plekke om u te helpen! Onze professionele medewerkers hebben razendsnel de oorzaak van uw stroomstoring gelokaliseerd en opgelost.

Weten wij als geen ander hoe vervelend het is om zonder stroom te zitten in huis. De koelkast werkt niet, werken op de computer is niet mogelijk en mogelijk werkt de verwarming ook niet. Onze storingsmonteurs zijn altijd onderweg en staan dus in no-time bij u op de stoep.

Zoekt u met spoed professionele hulp van een elektricien voor een stroomstoring in Eindhoven? Bel meteen 0492 213 109 om direct contact met een medewerker te maken. Zo bent u snel weer voorzien van de belangrijkste voorzieningen in uw huis!

Elektra storing Eindhoven snel verholpen

Zodra we te horen krijgen over een elektrische storing in Eindhoven, gaan we direct aan de slag om deze op te lossen. Als de stroom niet goed werkt, is dat heel vervelend, dat realiseren wij ons bij FB Services goed. De snellere oplossing van de storing zorgt ervoor dat u snel weer kunt doen wat u wilt.

Het is niet altijd mogelijk om elke storing direct aan te pakken, dat is jammer genoeg. Het kan gebeuren dat de reden van het probleem wat gecompliceerder is of dat het ineens veel drukker is dan gewoonlijk. Rust op ons en we zullen ons uiterste best doen om u zo snel en goed als mogelijk te assisteren.

Stekkerproef

Soms wordt een stroomstoring onterecht geïdentificeerd als kortsluiting. Hier wordt het probleem niet veroorzaakt door de stroomtoevoer of -verdeling. Het ontstaan van kortsluiting komt dikwijls door een specifiek toestel.

Door een stekkerproef uit te voeren, kunt u gemakkelijk ontdekken of er sprake is van kortsluiting en dit zelf oplossen. Voer een stekkerproef uit om de oorzaak van het probleem te isoleren. U kunt meer informatie vinden over hoe u een stekkerproef uitvoert door te klikken op de link.

FB Services: de ervaren elektricien voor Eindhoven en omliggende gebieden!

Spoed storingsdienst FB Services

Onze speciale spoeddienst staat altijd klaar om storingen direct aan te pakken bij FB Services. Om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer bent voorzien van elektriciteit komt er zo snel mogelijk een storingsmonteur langs. Met FB Services wordt de storing direct getraceerd en hersteld.

Indien het ons niet lukt om zelf iemand naar de storingsdienst te sturen, Wij hebben een compleet netwerk van direct beschikbare elektriciens die u met vertrouwen kunt inschakelen voor deze klus. Geen twijfel mogelijk! Bel met spoed 0492 213 109 om direct geholpen te worden bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

De oorzaak van stroomuitval in uw woning kan van verschillende aard zijn. Vanwege dit is het vaak een uitdaging om zelf de storing te ontdekken en te verhelpen. Er zijn echter enkele zaken die u vooraf kunt onderzoeken om zo snel en efficiënt mogelijk geholpen te worden.

Het is verstandig om eerst een stekkerproef te doen. Om de groep opnieuw in te schakelen, verwijder eerst alle stekkers uit het stopcontact van de uitgevallen groep. Wanneer dit slaagt, kunt u de stekkers één voor één opnieuw in het stopcontact aansluiten, tot de groep uitvalt.

Indien dit geen resultaat oplevert of de stroom volledig wegvalt? Controleer ook even of uw buren nog voorzien zijn van stroom. Ligt het probleem bij de netbeheerder als uw buren ook kampen met stroomuitval?

Indien de stroomstoring zijn oorsprong heeft bij de netbeheerder, kan een elektricien u helaas niet van hulp voorzien. Maak een melding bij de netbeheerder en het vereist dan enkel geduldig wachten totdat de stroom weer hersteld is. Na dit moment is het simpelweg wachten tot de elektriciteit weer werkt.

Laat FB Services uw stroomuitval oplossen

Staat u thuis voor de uitdaging van een uitgevallen groep of zelfs een totale stroomstoring? Mocht het probleem niet te traceren zijn naar een aangesloten apparaat of de netbeheerder, zullen onze deskundige elektriciens snel ter plaatse zijn om u te helpen. Onze bekwame elektriciens van FB Services zijn snel ter plaatse om u bij te staan.

Onze dienstverlening is continu bezig om snel ter plekke te zijn voor urgente situaties. Wilt u direct hulp bij een stroomstoring? Bel naar 0492 213 109 en er komt snel een monteur naar u toe. Hierdoor kunt u spoedig weer stroomvoorzieningen in huis benutten.

Veel gestelde vragen

Wat is de maximale tijd dat een koelkast koel blijft zonder stroom?

De meeste koelkasten blijven doorgaans tussen de 12 en 24 uur koel, maar dit kan per koelkast verschillen. Houd de koelkast zo koud mogelijk door het openen tot een minimum te beperken.

Blijft de inhoud van een vriezer nog voldoende bevroren bij stroomonderbreking?

Producten die diepgevroren zijn, blijven ongeveer 24 uur voldoende bevroren in een vriezer die niet is aangesloten op stroom. Om kouverlies te voorkomen, moet de vriezer gesloten blijven.

Wat zijn mijn eigen handelingsmogelijkheden bij stroomuitval in mijn huis?

Als uw elektriciteit wegvalt, is het verstandig om eerst een stekkerproef uit te voeren. Zorg er daarnaast voor dat u nakijkt of de schakelaar in de groepenkast omhoog kan en of uw buren stroom hebben.

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 109

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!