Stroomstoring in Eindhoven?

Zijn de stoppen doorgeslagen of heeft u een stroomstoring in uw huis? FB Services heeft hiervoor een storingsdienst opgezet. U kunt contact opnemen wanneer u een storing heeft bij u thuis of bij uw bedrijf in de regio Eindhoven. Kijk wel altijd even of het niet gaat om een storing bij uw leverancier.

Een van onze elektriciens is snel ter plekke om de storing te herstellen. U kunt bij een stroomstoring altijd een beroep kunt doen op onze professionele elektriciens! Bel 0492 - 21 31 09 voor het maken van een afspraak. Dan staat FB Services zo snel mogelijk bij u op de stoep om de oorzaak van de stroomuitval te achterhalen.

Werken met elektriciteit is gevaarlijk

Elektriciteit is gevaarlijk! Ga er daarom niet zomaar zelf mee aan de slag. Wel kunt u om de oorzaak van kortsluiting of een storing te achterhalen eerst zelf een stekkerproef uitvoeren. Komt u na het uitvoeren van dit stappenplan niet tot een oplossing? Schakel dan altijd een professionele elektromonteur in voor het herstel van uw installaties.

Een stroomstoring komt nog steeds regelmatig voor, ondanks de veiligheidsmaatregelen van tegenwoordig. In veel gevallen ligt de oorzaak bij een gebrekkige installatie. Voor een veilige afvoer van de elektriciteit bij kortsluiting of blikseminslag is het van belang dat uw woning goed geaard is. Is de stroom uitgevallen? Neem dan vlug contact met ons op. In Eindhoven en omgeving staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u paraat!