Direct een elektricien nodig in Eindhoven? Bel 0492 213 109 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Helmond
Duurzaamheid Redactie, 27 mei 2024
FB Services: de ervaren elektricien voor Eindhoven en omliggende gebieden!

Er zijn vele manieren om uw huis duurzamer te maken, zowel op kleine als grote schaal. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er veel opties waar de elektricien u mee kan assisteren. Een optie is om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten plaatsen.

Wat zijn enkele duurzame aanpassingen voor uw huis?

Verkeert uw verlichting in een slechte staat of staat er een renovatie van uw woning op de planning?Nu is het moment aangebroken om de verlichting in uw huis te verduurzamen. Laat uw huis stralen met duurzame Led-verlichting op alle plekken.

Met de overstap naar Led-verlichting kunt u tot wel 90% besparen op uw energieverbruik ten opzichte van conventionele gloeilampen. Hierdoor kunt u besparen op uw energiekosten, wat voor iedereen voordelig is. Bovendien hebben Led-lampen een veel langere levensduur dan gewone gloeilampen, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Elektrisch koken: een slimme keuze voor een duurzaam huis!

Indien u elektrisch wilt koken, moeten er mogelijk wat aanpassingen plaatsvinden in uw huis. Een voorbeeld hiervan is de meterkast of de toevoer van stroom. Het is van belang dat de meterkast genoeg stroom kan leveren voor het gebruik van de kookplaat.

Als u dit nalaten kan de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog worden, wat kan leiden tot stroomuitval. Om problemen te voorkomen, is het verstandig om een elektricien te raadplegen die dit allemaal voor u kan regelen. Het koken met elektriciteit leidt tot bijna geen verlies van elektriciteit, terwijl dit wel het geval is bij koken op gas.

Tips om uw huis te verduurzamen met zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen op het dak is een milieuvriendelijke optie om uw huis duurzamer te maken. Voor duurzame aanpassingen aan uw huis kunt u denken aan het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Bij het plaatsen van zonnepanelen op het dak is het cruciaal dat het dak in goede conditie is.

Gemiddeld genomen heeft u 15 panelen nodig, dit hangt echter af van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Bij normaal gebruik kunt u verwachten dat uw investering in zonnepanelen zichzelf binnen 6 tot 8 jaar terugbetaalt. Houd er rekening mee dat de zonnepanelen nodig onderhoud hebben om zo optimaal mogelijk zonnestralen op te vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 109

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!